Nieuws

Op deze pagina vindt u al onze nieuwsberichten

Nieuws

Grootschalige inzet op nieuw ICT-talent in regio Utrecht

Gepubliceerd:

Een derde van het aantal openstaande ICT vacatures komend jaar vervullen door her-, om en bijscholing: met dat doel voor ogen slaan het Ministerie van Economische Zaken, CA-ICT en tal van bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden in de regio Utrecht hun handen ineen onder de vlag van het ICT Competence Center Utrecht Region.

Duurzame energie centraal bij Kick-off Girlsday 2017

Gepubliceerd:

Getijdenenergie, windenergie en zonne-energie, de Kick-off van Girlsday 2017 staat in het teken van duurzame energie. Om dit kracht bij te zetten geeft Manon Janssen, Boegbeeld Topsector Energie en CEO Ecorys, op Neeltje Jans het landelijke startsein voor Girlsday 2017. Bijna 11.000 meisjes gaan op Girlsday op bezoek bij uiteenlopende bedrijven en organisaties in bèta, techniek en ICT.

Grootschalige inzet op nieuw ICT-talent in regio Utrecht

Gepubliceerd:

Een derde van het aantal openstaande ICT vacatures komend jaar vervullen door her-, om en bijscholing: met dat doel voor ogen slaan bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheden in de regio Utrecht hun handen ineen onder de vlag van het ICT Competence Center Utrecht Region.

Aanmeldingen voor Girlsday lopen storm

Gepubliceerd:

Nog iets minder dan 2 weken te gaan en Girlsday – het evenement dat meisjes laat kennismaken met bèta, techniek en ICT – gaat van start.

Calco wil meer vrouwen in de ICT laten instromen

Gepubliceerd:

IT-detacheerder Calco wil vrouwelijke studenten en starters op de arbeidsmarkt laten zien waarom de ICT-sector ook voor vrouwen dé plek is om carrière te maken. 

Anticiperen op de digitalisering van de ‘oude’ automatisering!

Anticiperen op de digitalisering van de ‘oude’ automatisering!

Gepubliceerd:

Sinds we vanaf medio jaren zestig steeds meer zijn geconfronteerd-, en onderdeel zijn geworden van de toenemende automatisering, blijkt nu de volgende fase van automatisering te zijn aangebroken: Hele afdelingen kantoorautomatisering en processing kunnen worden vervangen door één slimme computer.

EXIN enables Achmea through e-competence analytics

Gepubliceerd:

After a successful pilot Achmea has decided to adopt EXIN’s e-CF® Competence Solutions for its entire IT workforce. The solution offered by EXIN provides a combination of e-competence profile reports for IT professionals and an analytics dashboard for management to give strategic e-competence insights. Through the use of the tool Achmea is able to align their training and education program with the current standard of e-competences and the matching role requirements.

Eindpresentaties Ict lab Utrecht

Gepubliceerd:

Op maandag 30 januari 2017 vinden de eindpresentaties plaats van het tweede semester van het Ict lab Utrecht.