CA-ICT lanceert met behulp van het Just Transition Fund (JTF) het project ‘Digipower 2023 – 2026 Green Deal’. Tot stand gekomen in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant, de centrumgemeente Breda, het Regionaal Mobiliteitscentrum West-Brabant en Hogeschool Avans+. Dit project richt zich op het versterken van de arbeidsmarkt in West-Brabant, met een focus op de transitie naar groene chemie en digitale en technische vaardigheden.

Digipower 2023 – 2026 Green Deal‘ biedt opleidingen en omscholing in diverse gebieden, zoals Hogere Installatie Techniek (HIT), Digitaal Bouwen/Building Information Modelling (BIM), softwareontwikkeling, (cyber)security, informatiemanagement & data science en IT-beheer. Na een persoonlijke intake en loopbaanoriëntatie starten deelnemers met vakgerichte opleidingen, gericht op de behoeften van de regionale arbeidsmarkt.

Deelnemers ontvangen na afronding certificaten en worden zo digitale duurzaamheidsprofessionals, voorbereid op de uitdagingen en kansen van de energietransitie. Iedereen die in West-Brabant woont of werkt, wordt uitgenodigd om deel te nemen en een rol te spelen in de toekomst van duurzame energie en digitale transformatie.

Bezoek het portaal van DigiPower 2023-2026 ‘Green Deal’ voor meer informatie en aanmelding.