CA-ICT is op zoek naar een nieuwe directeur. Wil jij een belangrijke rol spelen in het verder ontwikkelen van de arbeidsmarkt voor ICT’ers? Heb jij gevoel voor de belangen van verschillende betrokken partijen en kun je op basis van je eigen kennis en ervaring, en onderbouwd met data, overtuigend jouw punt maken in gesprekken met bestuurders en beleidsmakers? Kun jij zorgen voor voldoende zichtbaarheid en toegang tot subsidies om meer mensen op te leiden en geschikt te maken voor een carrièrestap als IT-professional? En kun jij scherp, gestructureerd en volledig subsidieaanvragen verwerken, subsidieprogramma’s coördineren in de uitvoering en de afwikkeling tot een goed einde brengen? Dan is CA-ICT op zoek naar jou.

Over CA-ICT

Stichting CA-ICT, opleidingsfonds Arbeidsmarkt ICT zet zich sinds 1997 in voor verbetering van het functioneren van de arbeidsmarkt ICT door het stimuleren van werkgelegenheidsprojecten, bedrijfsopleidingen, omscholing en herplaatsing. Financiering gebeurt d.m.v. subsidies vanuit het Europees Sociaal Fonds en andere subsidieregelingen. In het bestuur van de Stichting zijn werkgevers, werknemers en belangenverenigingen vertegenwoordigd. Ruim 210 miljoen euro aan subsidies is sinds 1997 via CA-ICT verstrekt aan het bedrijfsleven en ICT-professionals. Meer informatie vind je hier.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Aanvragen, coördineren, beheren en afwikkelen van subsidieaanvragen/-projecten;
 • Voorbereiden en uitvoeren van door het bestuur vastgesteld beleid;
 • Aansturing (in samenwerking met NLdigital) van secretariaat en financiële administratie;
 • Onderhouden contact met betrokken bedrijven (leden NLdigital, CIO Platform Nederland, etc.);
 • Voorbereiden vergaderingen dagelijks en algemeen bestuur, redigeren verslaglegging;
 • Beheer en uitvoering van in bestuursvergaderingen vastgestelde acties;
 • Externe vertegenwoordiging CA-ICT bij relevante partijen – ambassadeur CA-ICT.

Profiel

 • Proactieve houding;
 • Analytisch vermogen;
 • Ervaring in communicatie met en begrip van de dynamiek van paritaire organisaties;
 • Oog voor belangen van zowel werkgevers als werknemers;
 • Kennis van arbeidsmarktproblematiek ICT, duurzame inzetbaarheid en scholing;
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Goed ontwikkelde netwerkcapaciteiten;
 • Verbindend, betrokken, overtuigend, klantgericht, dienstverlenend, resultaat-, en kwaliteitsgericht.

Wat wij bieden

We bieden een opdracht van 8-16 uur per week, waarbij 4-6 uur per week wordt besteed aan algemene administratieve en vertegenwoordigende werkzaamheden en 4-12 uur per week aan uitvoering van regelingen (dit is afhankelijk van het aantal regelingen dat tegelijkertijd loopt).

Een uurtarief tussen de €125 en €150, afhankelijk van het aantal uren en jouw ervaring. Flexibele werktijden zijn bespreekbaar.

Interesse

Ben jij geïnteresseerd, of heb je nog vragen, neem dan contact op met Ron de Mos via e-mail of mobiel nr.: +31 6 12815319
Weet je iemand die past bij dit profiel, stuur deze informatie dan door! Graag ontvangen we jouw sollicitatie uiterlijk 15 februari 2024.