Anno 2021 is het meer dan ooit van belang dat iedereen zich blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. Dat kan binnen jouw huidige baan, of elders. Met de NL Leert Door subsidieregeling zorgt de overheid voor een aanbod van (kosteloos) te volgen arbeidsmarktrelevante scholingstrajecten.

De scholingstrajecten die vallen binnen deze subsidie zijn gericht op verschillende doelgroepen binnen de Nederlandse arbeidsmarkt. Via de subsidieregeling NL Leert Door zijn er vanuit de overheid middelen beschikbaar gesteld om werkzoekenden of medewerkers kosteloos en versneld te laten scholen. Meer over deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid.

Met de opleidingen die we in samenwerking met verschillende ICT opleiders in heel Nederland uitvoeren kunnen medewerkers hun inzetbaarheid binnen de ICT vergroten of kun jij je als aanstaande ICT professional snel ontwikkelen. Hiermee leveren wij een bijdrage aan snellere inzetbaarheid van mensen en aan het opleiden van (extra) personaal binnen de IT sector.

Wil je meer informatie of heb je interesse om je aan te melden?

Bekijk onderstaand scholingsoverzicht of neem contact op!