Heb je altijd willen weten hoe het Internet of Things een rol speelt in de Haven van Rotterdam? Ben je benieuwd met wat voor ‘threats’ je te maken krijgt als SOC Security Analist? Of wil je graag leren programmeren met Python? Schrijf je dan nu in voor de Cisco Networking Academy Webinar Week van donderdag 14 mei tot en met dinsdag 26 mei!

Schrijf je direct in voor je favoriete webinars!

Onder andere Andre Brugman (Technisch Directeur van Cisco) en Bas Reedijk (Hoofd Watermanagement van BAM en Ingenieur van het jaar 2020) laten zien hoe het Internet of Things wordt ingezet in de Haven van Rotterdam. Daarnaast zal René Boerdam laten zien hoe een Man in the Middle Attack eruit ziet.

De webinars zijn geschikt voor alle professionals binnen het vakgebied IT of die geïnteresseerd zijn in de IT. Je mag zoveel webinars bijwonen als je wilt.

Deel deze uitnodiging dan ook met al je collega’s!

De Cisco Networking Academy biedt maar liefst 9 webinars aan gedurende de Webinar Week. In deze webinars kom je meer te weten over:

  • Hoe het Internet of Things de Haven van Rotterdam de slimste haven van de wereld maakt;
  • Het bouwen van internet met Packet Tracer;
  • IoT en slimme oplossingen in de praktijk;
  • Nieuwe onderwerpen in CCNA Routing and Switching versie 7;
  • Man in the Middle attacks en IoT Security;
  • De nieuwe versie van CCNP Enterprise;
  • Cybersecurity in de bouwkunde;
  • Python en hoe je kunt programmeren op basis van in- en output, conditions en loops;
  • Threat hunting voor SOC Security Analisten.

Schrijf je direct in voor je favoriete webinars!

Lees je in over het onderwerp van de webinar
Als je je inschrijft voor een webinar, dan krijg je automatisch toegang tot het Cisco Networking Academy studiemateriaal dat gekoppeld is aan de webinar. Dit studiemateriaal kun je gebruiken om je in te lezen in het onderwerp en bekend te raken met de basisconcepten binnen het thema van de webinar. Het is dan ook aan te raden dit te doen. Na registratie voor de webinar zul je een e-mail ontvangen van de Cisco Networking Academy waarin een link staat die toegang geeft tot het studiemateriaal. Je ontvangt deze mail binnen één a twee dagen na aanmelding voor de webinar.

Ben je enthousiast over Webinar Week? Deel deze uitnodiging met al je collega’s.