Young Capital en ITPH Academy leiden Javaontwikkelaars op met baangarantie

Young Capital en ITPH Academy leiden Javaontwikkelaars op met baangarantie

In het PEC stadion in Zwolle, vond op vrijdag 29 september 2015 de afsluitende projectpresentatie plaats van het Java IT Traineeship, een initiatief van Young Capital en wordt ondersteund vanuit het ICT ValuePack initiatief uit het Sectorplan ICT. Deze dag was de afsluiting voor de 13 deelnemers aan het theoretische deel van het 7 weken durende softwareontwikkelopleiding met Java verzorgd door ITPH Academy met docenten van Isential.

De deelnemers hebben gevarieerde hogere opleidingen, zoals gedragswetenschappen, natuurwetenschappen en communicatiewetenschappen maar ook HBO ICT opleidingen die onvoldoende aansluiting hebben op het werkveld. Werkgevers met in dit geval vacatures voor Java ontwikkelaars hebben aangegeven veel waarde te hechten aan competenties zoals communicatie, samenwerken en analytisch denken die de deelnemers in hun opleiding en bij de selectie tijdens de intake hebben bewezen. Dat betekent dat dit deelnemers zijn met een hoog potentieel voor werkgevers.
Young Capital en ITPH Academy leiden Javaontwikkelaars op met baangarantie
De meeste kandidaten zijn gedurende de opleiding dan ook al geselecteerd door hun uiteindelijke werkgever die ook op de afstudeerdag aanwezig waren. Hierna gaan de kandidaten voor een periode van jaar werken in de praktijk, de meesten doen dat natuurlijk direct al bij hun nieuwe werkgever.
Young Capital organiseert deze traineeships samen met ITPH Academy voor Java maar ook voor andere programmeertalen zoals .NET en PHP of onderwerpen zoals Business Intelligence en Big Data en security. De deelnemers zijn voor de aanvang van het traineeship al verzekerd van een baan

Voor meer informatie over dit initiatief kunt u contact opnemen met:
ITPH Academy
Robin van den Berg | Grote Voort 291 | 8041 BL  Zwolle |  06 – 50 92 98 46 |

Young Capital en ITPH Academy leiden Javaontwikkelaars op met baangarantieYoung Capital en ITPH Academy leiden Javaontwikkelaars op met baangarantie