TalentCenter CA-ICT nu online
Wat is het CA-ICT TalentCenter?
Op dit Scholings- en ontwikkelplatform kunnen onderwijs, ICT-professionals en ICT-werkgevers informatie vinden over arbeidsmarkttrends, onderwijsaanbod, relevante informatie, self-assessments, vacatures en tips.

Stap 1 Jouw profiel
Het CA-ICT TalentCenter biedt je de mogelijkheid om je sterk te profileren met een ePortfolio. Hierin kun je alle gegevens kwijt die van belang zijn voor je loopbaan, zoals je CV, een omschrijving van jezelf, je interesses, je vaardigheden en competenties, pdf’s van je diploma’s, foto’s, en nog meer. Je kunt ervoor kiezen om (delen van) je ePortfolio te publiceren, zodat mensen in jouw netwerk, of werkgevers waar je wilt solliciteren kunnen zien wie jij bent, wat jij wilt en wat jij kan. Eigenlijk is het ePortfolio een CV 2.0: geheel passend bij deze tijd, opvallend en volledig.

Stap 2 Tools
Het CA-ICT TalentCenter gaat uit van jouw talent. Niet alleen van je ervaring en je opleiding, maar vooral ook van de talenten die je bezit en de competenties die je hebt ontwikkeld. Weet je nog niet precies wat je wilt, wat je allemaal kunt en wie je precies bent? Dan is het tijd om je te oriënteren. Op het CA-ICT TalentCenter vind je diverse testen om hierachter te komen. Het biedt ook informatie over een groot aantal opleidingen. En er is een beroepenverkenner die op basis van jouw competenties suggesties doet voor beroepen die bij jou passen of interessant zijn om verder te verkennen. Ook buiten de branche waar je altijd in hebt gewerkt.

Stap 3 Vacaturezoeker
Weet je wat je wilt, kunt en wie je bent en is je ePortfolio klaar om te publiceren? Dan is het misschien wel tijd voor een stap naar een volgende baan. Maar die moet je eerst nog vinden. Op het CA-ICT TalentCenter kun je zoeken in ruim 45.000 vacatures in heel Nederland die dagelijks worden ververst. Allemaal gematcht aan jouw profiel en de uitslagen van de testen, de beroepen die je interessant vindt. Jij bepaalt zelf de zoekcriteria die je ook op kunt slaan.

Klik hier voor het CA-ICT TalentCenter.