Sinds de oprichting in 1997 tot heden heeft CA-ICT haar bestaansrecht meer dan waar gemaakt. Als geen andere organisatie in Nederland heeft zij de ICT-sector een financiële impuls weten te geven die substantieel en duidelijk merkbaar was in de resultaten van ICT-ondernemingen. CA-ICT heeft circa 180 miljoen euro aan ESF subsidie verstrekt aan de sector. Daarnaast heeft CA-ICT uit eigen vermogen ruim 3 miljoen euro beschikbaar gesteld aan bedrijven die initiatieven tonen die leiden tot employability-verbetering in de ICT-sector.

Als Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor ICT helpen wij ICT-organisaties en organisaties met ICT-functies bij subsidieaanvragen en subsidietrajecten voor opleidingen door onze expertise. Daarnaast stimuleren en sponsoren wij initiatieven die leiden tot meer werkgelegenheid en concrete plaatsingen van werknemers in ICT-functies.
Tot slot informeert het CA-ICT de bedrijven uit de ICT sector over subsidiemogelijkheden die, al dan niet met tussenkomst van het CA-ICT, de bedrijven ter beschikking staan. CA-ICT presenteert dan nu ook graag de subsidiegids ICT-sector 2013-2014.