…bieden CA-ICT en ECDL (Europees Computer Rijbewijs) 1.000 relaties de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend digitale basisvaardigheden te testen. De test is gebaseerd op de internationale ECDL norm wat werknemers/eindgebruikers minimaal zouden moeten kunnen. Aan bod komen o.a. praktische zaken als Word, Excel, webcommunicatie en digi-veiligheid. Denk niet: “Dat kan ik wel”. Wij nodigen u uit om kort te toetsen of dat is en zo ja in welke mate!

Wij hopen mensen en organisaties de helpende hand te bieden en het bewustzijn te verhogen dat met de juiste digitale vaardigheden wij samen het verschil maken voor BV Nederland en zorgen dat minder tijd/geld wordt verprutst.

Via onderstaande link kunt u de gratis webbased test aanvragen/activeren:

http://www.ecdl.nl/ca-ict/

Laat deze kans niet lopen voor uzelf of inspireer een ander binnen uw organisatie om na te denken over digivaardigheden in uw organisatie.

Succes met de test en het advies,

Het digi-vaardigteam,
CA-ICT & ECDL

www.caict.nl
www.ecdl.nl